Вземи до -30% отстъпка на избрани NominatioN бижута и до -20% на избрани композиви елементи само до 25ти юни!
arrow logo
  1. Home
  2. ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ СВЪРЗАНИ С:

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ СВЪРЗАНИ С:

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА -20% 

1. Организаторът на тази инициатива, наречена - СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА -20%,  е Nomination Srl, със седалище в via Fratelli Bandiera n. 22, 50019 Сесто Фиорентино (Fi), ДДС номер. 05018590488 за територията на Италия.

Изпълнител на същата инициатива, за територията на България е “Ню Вижън-БГ’’ ООД, със седалище, гр.Варна, ж.к.Вл.Варненчик, бл 308.

2. Промоцията ще продължи от 19 до 29 Април 2024 г. включително, насочена е към всички пълнолетни клиенти на Nomination Srl и ви дава право на отстъпка за продукти, избрани от Nomination Srl в границите и по начина, описан по-долу.

3. Избраните продукти , които са предмет на Промоцията, ще бъдат видими на уебсайта www.nomination.bg в специфичния раздел, посветен на самата Промоция, и лесно разпознаваеми при представянето им. Пълната цена ще бъде зачеркната и намалената цена ще бъде показана под нея. 

4. Отстъпката за тези избрани артикули е 20%. Тази отстъпка не може да се конвертира в пари или да се прехвърля.

5.  Промоцията - РАЗПРОДАЖБА -20%,  се отнася за определени артикули в сайта www.nomination.bg и категорично се разграничава от промоцията във физическите обекти на Nomination на територията на България, където артикулите, обект на тази промоция може да са различни в зависимост от наличността към момента на покупката.

6. Промоцията е валидна за избрани артикули, съществуващи в магазина или онлайн към момента на покупката; следователно разнообразието и наличните количества могат да се променят много бързо.

7.  При поръчка на стойност над 160 лв, независимо дали са артикули от промоцията или не са намалени, доставката за вас ще бъде безплатна.

8.  Промоцията не може да се комбинира с други промоции

9.  В случай, че потребителят възнамерява да върне един или повече продукти, закупени с тази промоция, се прилагат същите правила, посочени в  общите условия за продажба Връщане и/или Замяна

10.   Nomination Srl си запазва правото да оттегли или анулира промоцията по всяко време, дори през периода, посочен в точка 2 от тези правила.

11.  Nomination също така си запазва правото да променя информацията и цените на продуктите по всяко време, без да се засягат изричните разпоредби на общите условия за продажба.

12.  За информация относно методите и целите на събиране и използване на лични данни, моля, вижте политиката за поверителност, публикувана на този сайт.