Вземи до -30% отстъпка на избрани NominatioN бижута и до -20% на избрани композиви елементи само до 25ти юни!
arrow logo

Обеци

Обеци Nomination са изработени от най-скъпоценните метали според златарството: от традиционно злато до по-модерната медицинска стомана. Среброто, златотото и медицинската стомана са изковани във всякаква форма и размер, за да създадат перфектните обеци за всяка жена. От бижутата, предлагани в различните колекции на Nomination, ще откриете дълги и къси обеци, но също така поразителни обеци с винтче и обеци с перли. И нека не забравяме опциите за най-малките: Nomination има множество обеци за момичета от медицинска стомана, злато и скъпоценни камъни. Има перфектен чифт обеци за всеки: открийте всички цветове, форми и размери на обеците Nomination!

Прочети повече
Филтри
Подредете по

Цена

AFFINITY халки
92,00 лв.
  • -30%
AUREA Обеци халки
210,00 лв.
147,00 лв.
  • -30%
SENTIMENTAL обеци халки Циркони
  • -30%
SENTIMENTAL обеца клипс Звезда
  • -30%
SENTIMENTAL обеца клипс Сърце
  • -30%
SWEETROCK обеци с Луна
76,00 лв.
53,20 лв.
  • -30%
SWEETROCK обеци със Звезда
76,00 лв.
53,20 лв.
  • -30%
SWEETROCK обеци с Компас
76,00 лв.
53,20 лв.

Обеци Nomination 

са изработени от най-скъпоценните метали според златарството: от традиционно злато до по-модерната медицинска стомана. Среброто, златотото и медицинската стомана са изковани във всякаква форма и размер, за да създадат перфектните обеци за всяка жена. 

 

От бижутата, предлагани в различните колекции на Nomination, ще откриете дълги и къси обеци, но също така поразителни обеци с винтче и обеци с перли. И нека не забравяме опциите за най-малките: Nomination има множество обеци за момичета от медицинска стомана, злато и скъпоценни камъни. Има перфектен чифт обеци за всеки: открийте всички цветове, форми и размери на обеците Nomination!