arrow logo

Обеци

Обеци Nomination са изработени от най-скъпоценните метали според златарството: от традиционно злато до по-модерната медицинска стомана. Среброто, златотото и медицинската стомана са изковани във всякаква форма и размер, за да създадат перфектните обеци за всяка жена. От бижутата, предлагани в различните колекции на Nomination, ще откриете дълги и къси обеци, но също така поразителни обеци с винтче и обеци с перли. И нека не забравяме опциите за най-малките: Nomination има множество обеци за момичета от медицинска стомана, злато и скъпоценни камъни. Има перфектен чифт обеци за всеки: открийте всички цветове, форми и размери на обеците Nomination!

Прочети повече
Филтри
Подредете по

Цена

AFFINITY халки
92,00 лв.

Обеци Nomination 

са изработени от най-скъпоценните метали според златарството: от традиционно злато до по-модерната медицинска стомана. Среброто, златотото и медицинската стомана са изковани във всякаква форма и размер, за да създадат перфектните обеци за всяка жена. 

 

От бижутата, предлагани в различните колекции на Nomination, ще откриете дълги и къси обеци, но също така поразителни обеци с винтче и обеци с перли. И нека не забравяме опциите за най-малките: Nomination има множество обеци за момичета от медицинска стомана, злато и скъпоценни камъни. Има перфектен чифт обеци за всеки: открийте всички цветове, форми и размери на обеците Nomination!