arrow logo
  1. Начало
  2. Връщане

Връщане

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да върнете или размените артикула в рамките на 14 работни дни от получаването на поръчката Ви, при условие, че артикула (артикулите) не са ползвани.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ ИЛИ РАЗМЯНА

РЕГИСТРИТАН ПОТРЕБИТЕЛ

Ако сте направили покупката си чрез регистриран акаунт, моля, изпратете заявката си директно от акаунта си в рамките на 14 работни дни от получаване на вашата поръчка:,
• Влезте в акаунта си и кликнете върху „Моите поръчки“,
• Изберете поръчката, която искате да върнете / размените и кликнете върху „Преглед на поръчката“,
• Проверете дали информацията е въведена правилно и щракнете върху „Искане за връщане“ в горния десен ъгъл.
Попълнете формуляра за връщане. Посочете кой артикул или артикули искате да върнете и дали предпочитате възстановяване на сумата, замяна или кредит за магазина, който да се използва при бъдещи покупки.

НЕРЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

Ако сте направили покупката си като гост потребител или без да сте влезли в акаунта си, попълнете и изпратете формуляра за връщане или изпратете имейл на вашата конкретна заявка на varna.store@nomination.com в рамките на 14 работни дни от получаване на вашата поръчка.

В заявката си, моля, не забравяйте да посочите: Име и фамилия на купувача, номер за потвърждение на поръчката и код / кодове за артикулите, които искате да върнете.

ЗА РЕГИСТРИРАНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

След като получим и одобрим заявката Ви за връщане, Nomination ще ви изпрати имейл за потвърждение, съдържащ Номера на Одобрение за Връщане. Одобреният имейл трябва да бъде принтиран и включен заедо с артикулите, които връщате.
След като получите Номер за Одобрение за Връщане, ще получите готова товарителниа чрез която да изпратите пратката. Разходите за връщане на пратка и обработка са за Ваша сметка, а артикулите закупени онлайн, трябва да бъдат изпратени в рамките на 14 дни от получаване на Номера за Одобрение за Връщане. 14-те дни ще бъдат изчислени от датата на имейла.
След като получим върнатите артикули и потвърдим, че стоката няма износване или повреда и не е носена, нашия екип за обслужване на клиенти ще ви изпрати доказателство за възстановяване на суамата възможно най-скоро.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Върнатата стока трябва да отговаря на следните условия:
- Не трябва да е използвана, носена или измивана
- Трябва да е в оригиналната опаковка с прикрепените оригинални етикети и да включва издадената касова бележка, гаранционния сертификат и всички оригинални части / аксесоари
- На опаковката не трябва да има признаци на износване, драскотини или други повреди

Nomination няма да приеме връщания, които не са одобрени от нашия екип за обслужване на клиенти и следователно нямат Номер на Одобрение за Връщане.
Не е възможно да върнете артикули, които са направени по поръчка с ваши изисквания и спецификации.
Nomination няма да приема връщания, които не отговарят на условията посочени в нашата политика, включително върнатите артикули, които са били използвани или повредени.
Ако по време на нашата проверка на върнатата стока бъде намерена употреба или повреда, можете да:
- Приемете намалено възстановяване на сумата, което е равно на намалената стойност на върнатата стока
- Приемете закупената стока, изпратена обратно към вас
Ако откажете да приемете върната към Вас стока, Nomination ще задържи стоката и сумата, изчислена като намалената стойност на върнатите артикули.
Nomination няма да възстанови сума за артикули, които са откраднати или повредени по време на процеса на връщане. Затова препоръчваме застраховка на артикула/артикулите.

Транспортните разходи по връщането на покупката са за сметка на клиента.
Възстановяването на сумата е в размер на цената на закупения продукт и не включва транспортния разход по доставката.