arrow logo
  1. Начало
  2. Начин на плащане

Начин на плащане

ЦЕНИ И ВАЛУТА

Поръчките се фактурират в български лева и отразяват цените в лева, публикувани на нашия сайт. Nomination кани своите клиенти да се свържат с банката си за подробна информация относно банковите комисионни, свързани с тяхната транзакция.

КРЕДИТНА КАРТА

В момента на придобиване, клиентите излъчват информация за кредитна карта в защитена електронна банкова система, предоставена от Банка Sella. Възможно е да се правят покупки с Visa и MasterCard. За допълнителна информация относно групата Banca Sella Ви каним да посетите www.bancasella.it.

БЕЗПЛАТНИ ПЛАЩАНИЯ С КРЕДИТНИ КАРТИ

Клиентите на Номинейшън гарантират максималната сигурност за закупуването им, докато сделката се обработва от Банка Слала.
Моля, имайте предвид: Nomination на операторите за обслужване на клиенти не е разрешена по никакъв начин да искат или да приемат номера на кредитни карти и / или подробности относно валидността им.

ТАКСИ ЗА КРЕДИТНИ КАРТИ

Ако средствата са достатъчни към момента на покупката и банковите данни са валидни, Banca Sella незабавно ще изпрати потвърждението за дебитираната транзакция. Клиентът ще получи имейл директно от банката с код за потвърждение на транзакцията. Кредитната карта ще бъде дебитирана в момента на извършване на транзакцията.